13 Şubat 2014 Perşembe

EYVAH!! SEVGİLİLER GÜNÜ GELMİŞ BİLE...

Merhaba :)

Facebook ve instagram hesabımda çılgın gibi devam eden sevgililer günü alışverişleri nedeni ile bir süredir yazamadım. Ürünler böyle özel günler öncesinde hızla tükeniyor dolayısıyla her maile mesaja dönmek büyük zaman alıyor. Ama olsun şimdi burdayım :)

Yarın sevgililer günü. Yılbaşını yeni atlatmıştık oysa .. Evet anladığınız gibi ben hoşlanmayan kesimdenim ( erkeklerin rüyalarını süslemek bu olsa gerek ahahah ). Sevemedim kendime yakın hissedemedim ben bu günü. Yok öyle ticari ,aman şımarıklık falan gibi geyikler yapmayacağım ama bana bir anlam ifade etmiyor. Doğumgünlerine bayılıyorum unutmam unutturmam :d yılbaşı keza öyle çünkü yeni başlangıçları temsil eder. Ama sevgililer günün içi boş geliyor.

 Bugüne kadar da hiç kutlamadım. Fikirlerim değişmedi ama biraz daha yumuşak bakmaya çalışıyorum artık hayata.Belki de herşey günlere anlam katmak içindir. Evlendikten sonraki ilk sevgililer günümüz acaba tersten gidip bişeyler mi hazırlasam :D

yok yok ...
ama size birkaç öneride bulunabilirim. Erkeklere öneride bulunmak çok daha kolay ama biz neler yapabiliriz özellikle benim gibi düşünenler ona bakalım.
Bence böyle zamanların en güzel kurtarıcısı mini bir elbise, güzel bir masa, şarap ve mumlar..,



Sonuçta mağazadan alınan bir kazak yerine daha güzel olur gibi geliyor bana . Çoluk çocuk yoksa ( varsa annaneler ne güne duruyor ) hafif bir menü kendinizi yormayacak, alttan güzel bir müzik erkeği boğmayacak az romantiklikle bu gece keyifli olabilir bence :) Peynir tabağı ,çikolatalı çilekler, galete, patates kızartması bile yeter. Unutmayın bugün kendinize de zaman ayırmalısınız.


Kendinizi de eşinizi yada sevgilinizi de çok üzmeyin olur mu ? Beklentiler düşük oldukça mutlu olma şansımız artar unutmayın.
Aşk dolu çilek kokan bir gün dilerim 

2 yorum:

  1. Bende sevgililer günün çok fazla önemseyen biri değilim.
    Zoraki ve yapmacık geliyor.
    Bu arada takipteyim bana da uğrarsan sevinirim .)
    http://modadusleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Sevgilisi olmayanlar için hıyar kokan sıradan bir gün olarak geçti :) Güzel bir yazı teşekkürler ;)

    http://kadrajdakiyabanci.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil