25 Ocak 2014 Cumartesi

Memnun kalmadığım makyaj malzemeleri

Bir ürün ararken ben hep araştırırım.O nedenle memnun kalmadıklarımı da yazmak istedim Düğündü, şehir değiştirmeydi,işten ayrılmaydı ,butiği büyütme çabalarıydı derken ( size kısaca son 1 yılımı özetledim) bir çekmece dolusu malzemeyi yeni düzenlemeye başladım. Şimdilik üç ürünü anlatıcam memnuniyetsizliğimi dostlarıma bildiricem :)

Nasıl çekmecemde kaldılar onu bile bilmiyorum. BB kremlere bayılıyorum karma cildim olduğu için fondotenler ağır geliyor o nedenle bence şahane bir buluş. Ama Pure Beauty BB kremi ben hiç beğenmedim.Cildimi özellikle kuru bölgelerini pul pul bıraktı.Kocaman da paket malesef çöpe gitti :(


İkinci ürün Burbery eyeliner.Belki benim beklentim fazlaydı bilmiyorum ama yoğunlunu hiç beğenmedim. Zaten eyeliner çekmek bir sanat bir de onu zorlaştırmamak lazım.

Ve nivea Q10 göz çevvresi kremi .İşe yaramaz. Etkisini tabiki kısa sürede görmeyi beklemiyorum ama onunda kıvamı,yoğunluğu ve sürdükten sonraki yapışkan hissinden rahatsız oldum.

Ben biraz daha çekmece karıştırmaya giderken sizin memnun kalmadığınız ürünler neler??

1 yorum:

  1. Garnier ürünlerini hiç sevmiyorum ben. Gözaltı koyulukları için bir kremini, likit kapatıcısını, yüz temizliyeci ürünlerini (jel-tonik-nemlendirici), burun bantlarını denemiştim. Hiç bir etkileri yokmuş gibi geliyor bana ve cildimde rahatsız edici bir his bırakıyor.

    YanıtlaSil