30 Aralık 2013 Pazartesi

Bir yılbaşı yazısıda ben yazmasam olmazdı zaten





Yılbaşı- yeniyıl- ağaç -kutlama- günah!!-ne gerek var-aa olur mu ne güzel bişey...

Bin tane yorum yapılır her yılbaşı öncesi. Cahil cahil konuşmalar saçma sapan savunmalar. Ben tabiki girmicem bunlara. Ben çok severim yeni yılı. İnsan zaten bir umut için yaşamaz mı? Yeni yılda umutlarla gelir. Hep bir planlar ki bende başı şu son 5 kiloyu vericem olur hemen :))

Belki mucizeler zamanı gibi hissediyorum ben küçükken dinlediğimiz masallardan, her yılbaşı öncesi yayınlanan noel tamalı filmlerden. Bilmiyorum nedenini ama içim umutla doluyor.
Hem ne güzel bir bahane evi süslemek güzel bir akşam geçirmek şıkır şıkır giyinmek için. Ben evde olmayı sevenlerdenim.Güzel bir masa kurup tv de eğlenceli programlar izlemek daha keyifli bence. Ama dışarı çıkacaksınız da güzel bir bahane tabi.
Saç kıyafet makyaj önerileri için geç kalmış bir post bu. Sadece umudunuzu kaybetmemeniz hayatın geceden sabaha güzel yönde de değişebileceğini unutmamanız yönünde hatırlatma yapabilirim.
Birde ufak bir to do list.

*KİLO VER ARTIK:))
*Biraz daha anlayışlı ol
*Tembelliğe son ( yazar burda esniyor :)) )
*Araba al (hayal değil mi arkadaş)
*İşi büyüt ( kendi işim var ve büyütmekten bahsediyorum )
*Dışardaki tüm kedi köpekler benim yaramazla eşit aynı özeni onlara da göster
 Böyle daha da gider bu.
Sizde paylaşmak isterseniz çok sevinirim
umarım çok enerji pozitif evren  geyikleri gibi olmadı. Hepinize umut dolu, para ve sağlık dolu bu yazıyı okurken içten içe dilediğiniz şey neyse onun hemen gerçekleştiği bir yıl dilerim.

Aşağıdaki foto da benim evimden :) ve evet televizyonda Esra Erol var :))))

1 yorum:

  1. Ben de cok severim yilbasini, gelen yeni yili kutlamayi ama bu sene o mida giremedim nedense. Umarim yarin bi enerjiyle dolar tasarim

    YanıtlaSil